Personvernerklæring

Caelia  AS skal behandle personopplysninger om deg på en lovlig og sikker måte.

Når vi «behandler» personopplysninger, betyr det for eksempel at vi samler inn opplysninger som direkte eller indirekte kan identifisere deg, lagrer/registrerer opplysninger om deg, sammenstiller opplysningene, eller utleverer opplysningene til tredjeparter når det er grunnlag for slik utlevering.


Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som kunde, leverandør, kandidat eller besøkende på vår nettside til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn og behandler om deg.

Erklæringen gjelder for Caelia.

Caelia er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger om våre kunder, kandidater, samarbeidspartnere og leverandører. Som behandlingsansvarlig er det Caelia som har ansvar og plikter etter personopplysningsloven.

 

Vi er behandlingsansvarlig for:

  • alle personopplysninger som vi innhenter i forbindelse med ditt kundeforhold til oss

  • personopplysninger om kandidater og potensielle kandidater som godtar at vi lagrer i våre systemer etter at en rekrutteringsprosess er gjennomført

  • de som besøker Caelia sin nettside

 

Vi er databehandler for:

  • behandling av personopplysninger fra søkere, som vi gjennomfører i forbindelse med en rekruttering eller evaluering på vegne av en kunde.

 

Vi sørger for at det er inngått databehandleravtaler med våre samarbeidspartnere som behandler personopplysninger på våre vegne.
Når vi er databehandler i et oppdrag for en kunde, sørger vi også for at det er underleverandøravtaler som samsvarer med databehandleravtaler vi har med kunden.

 

Informasjonskapsler

Caelia benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Chrome, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

På vår nettside benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Google Analytics
Formål: Samle informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden. Vi benytter denne informasjonen for å lage rapporter som videre brukes for å forbedre nettsiden. Informasjonskapslene anonymiserer all informasjon. Det vil si at informasjonen kun sier noe om antall besøkende på nettsiden, hvor disse kommer fra og hvilke sider de besøker.
Informasjonskapsler Google: _ga, _gat, _gid Les mer om de ulike og deres funksjon hos Google